Кошница

Твоята кошница е празна

ОТГОВОРНОСТ

Нашата мисия е да прокараме път, който позволява на традиционната индустрия за занаятчийски обувки да се движи към нови начини на работа, които същевременно поддържат ресурсите на нашата планета.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

От дизайна до дистрибуцията, ние вземаме всяко решение с хората и околната среда на преден план.

Нашите артикули въплъщават безвремие и качество без компромис, като същевременно поддържат разумна цена.

Кратка производствена верига, внимателно подбрани доставчици и оправдани разходи - това са нашите обещания, които остават непроменени от самото начало на бизнеса ни.

ДИЗАЙНЪТ

В INGILIZ изработваме нашите обувки според вашите нужди и исизквания като основа в нашия творчески процес. Всеки чифт е прецизно проектиран в нашето семейно дизайнерско студио.

МАТЕРИАЛИТЕ

Нашите кожи са единствено извлечени като екстра материал от хранително-вкусовата промишленост или отпадъчни материали от цеховете за кожа на реномирани марки в Италия и Франция.

МАЙСТОРСТВО

Много ръце правят продуктите на INGILIZ, тъй като всеки продукт преминава през висококвалифицирани занаятчии, които са развили и усъвършенствали своя занаят според вековни традиции.

НАШИТЕ КОЖЕНИ МАТЕРИАЛИ

Внимателно избираме кожени материали с минимален или нулев отпечатък върху околната среда. Нашите кожи идват единствено от кожи, извлечени от хранително-вкусовата промишленост. Кожите произхождат от три нишки органични, рециклирани и остатъчни материали. Останалите кожи, които използваме, са отпадъчни материали от цеховете за кожа на реномирани марки в Италия и Франция. По този начин INGILIZ оптимизира използването на кожа, което има пряко въздействие върху генерираните отпадъци и косвено води до намаляване на въглеродните емисии.

НАШИТЕ КАЛЪФИ (?)

Имаме собствен отдел за проектиране и производство на калъпи за обувки. В резултат на нашата напреднала технология, нашите калъпи за обувки водят до 100% нулеви отпадъци - всички технологични загуби и амортизираните калъпи се рециклират. Технологията работи със 100% зелено електричество от фотоволтаичните инсталации на INGILIZ.

НАШИТЕ СТЕЛКИ

Разполагаме със собствен отдел за проектиране и производство на стелки за обувки. Производственият процес използва рециклирани занаятчийски и FSC-сертифицирани материали и 100% екологично електричество от покривните инсталации на INGILIZ. Всички лепила са на водна основа.

НАШИТЕ ЗАНАЯТЧИЙСКИ ХОДИЛА

Разполагаме със собствен отдел за проектиране и производство на естествени занаятчийски ходила. Използваме рециклирани кожи – вторичен продукт от хранително-вкусовата промишленост. Всички материали са растително оцветени. Използваме само доставчици, сертифицирани от LWG. Производственият процес се захранва от 100% зелено електричество от покривните фотоволтаични инсталации на INGILIZ.

НАШИТЕ ТОКОВЕ

Нашите токове са изработени от рециклиран ABS – рециклирана пластмасова смес, която се счита от експертите в индустрията за по-издръжлива и по-лесна за рециклиране, след като обувката се износи.

НАШАТА ОПАКОВКА

Всеки чифт обувки INGILIZ е опакован в 100% рециклирана хартия и се предлага с разградима торбичка, изработена от органичен памук. Твоят нов чифт обувки INGILIZ е опакован в кутия, изработена от рециклиран картон и сертифицирани от FSC материали.

4 в 1

4 собствени фабрики за контрол върху веригата за производство и доставки чрез изграждане на вътрешни съоръжения за производство на компоненти за обувки.

7

7 системи за управление и одит на качеството, които следят целостта на процеса и минимизират отпечатъка върху околната среда.

100%

100% ръчно изработени в нашата семейна фабрика.

НАШИТЕ ЦЕНИ

Ние сме обсебени от амбицията ни да осигурим възможно най-справедливата цена, така че всяка модерна жена да може да се чифт INGILIZ. Успяхме да постигнем 20% по-ниска цена от конкурентите в сегмента благодарение на почти 100% контрол върху нашата верига за доставки, което води до несравнимо съотношение между качество и цена.