Кошница

Твоята кошница е празна

В НАШАТА СЕМЕЙНА ФАБРИКА

Вътрешното производство и семейните ценности са в основата на нашия бизнес.

Вярваме, че прозрачният подход дава възможност на нашите клиенти да направят информиран избор.

Всеки чифт е ръчно изработен в Пещера, България, с помощта на техники, които са предавани от поколения висококвалифицирани майстори-обущари. Разполагаме и със собствени производствени съоръжения за дизайн и производство на: капачета на обувки; стелки за обувки; естествени крафт подметки. Местното производство е важно за нас, защото подкрепя нашата икономика, поддържа връзката ни с всяка стъпка от производствения процес и с нашата общност от занаятчии и ни помага да гарантираме, че вашите обувки INGILIZ са направени с любов към качеството и с внимание към околната среда.

РАЗНООБРАЗИЕ И ПРИЕМСТВЕНОСТ

Като работодател, INGILIZ се ангажира да гарантира равни възможности за всички, да насърчава приемствеността на работното място и в същото време да подкрепя индивидуалния растеж. Приоритет на компанията е всеки служител, независимо от пола, етническа принадлежност, социално-икономически статус, сексуална ориентация, националност, възраст или увреждане (осезаемо или скрито), да се чувства добре дошъл и оценен в семейството на INGILIZ. 100% от наетия персонал са служители на постоянен договор.

РАВЕНСТВОТО МЕЖДУ ПОЛОВЕТЕ

Ценностите на INGILIZ насърчават равенството между половете - Горди сме, че в момента жените съставляват 69% от нашия екип, както и 50% от нашите висши управленски позиции.

ОБУЧЕНИЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ

INGILIZ вижда своите хора като агенти на промяната и движеща сила зад прилагането на нашия зелен бизнес модел. Провеждаме обучения и семинари за социалното равенство, равенството между половете, изменението на климата и кръговата икономика. Тези дейности са в съответствие с ежедневните процеси на всички отдели.

Дизайнерският екип играе жизненоважна роля в тази екосистема, тъй като задълбочените познания за устойчивите принципи и материали вдъхват живот на устойчиви продукти.

INGILIZ също участва в проекти в сътрудничество с местни образователни институции. Провежда активни обучения за млади висшисти. Събитията са с практически фокус върху производството и дизайна, съобразени с перспективите за устойчива мода.

69%

СЛУЖИТЕЛИ СА ЖЕНИ

50%

ЖЕНИ НА УПРАВИТЕЛСКИ ДЛЪЖНОСТИ

46

СРЕДНА ВЪЗРАСТ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ

Като семеен бизнес ние ценим споделеността и колективната работа, защото най-красивите идеи се раждат в сътрудничество и обмен.