Кошница

Твоята кошница е празна

КОИ СМЕ НИЕ

ИСТОРИЯТА НА INGILIZ

ЗА НАС

Нашите дизайни говорят нашия език – INGILIZ – езикът на естествената женствена форма и творческа смелост. Всяко творение е въплъщение на семейно наследство, предавано от поколение на поколение.

Здравей, НИЕ СМЕ INGILIZ!

Създаваме луксозни, ръчно изработени дизайнерски обувки, като същевременно придаваме ново измерение на стойност и балансираме иновативен творчески дух, 30 години занаятчийски опит и отдаденост на устойчиви практики.

Може би вече сте попадали на нашите творения - на големите екрани на световноизвестни филмови продукции или на знаменитости под различни имена на марки.

Визията за създаването на бранда INGILIZ е да скъсим веригата между дизайн и производство и доставка на любимия ви чифт обувки директно до вратата ви и да предоставим безкомпромисен луксозен дизайн от нашата семейна фабрика за вашия гардероб, без посредник, чрез прозрачен бизнес модел, който допринася за достъпна цена като същевременно спазва ангажимента ни към опазване на околната среда.

СЪЗДАВАНЕ

Цялата гама от продукти е създадена от членове на семейството на INGILIZ, които заедно се стремят да постигнат перфектна комбинация от естествена елегантност, творческа смелост и функционалност. Нашият специализиран дизайнерски екип се грижи за всеки аспект на творческия процес, докато семейната ни работилница осигурява постоянна подкрепа във всеки етап от създаването на нашите колекции.

ПРОИЗВОДСТВО

След това нашите творения се произвеждат в семейната ни фабрика в България. Всеки изработен артикул е олицетворение на нашето семейно наследство, предавано от поколения. Повечето от стъпките в производствения процес се изпълняват ръчно с помощта на най-новите технологии.

НАШАТА ИСТОРИЯ

Историята започва през 1976 г. с младата Фатима, която се присъединява към бивша социалистическа фабрика за обувки и открива магията на производството на обувки. Изкуството и занаятите поглъщат Фатима, която по-късно предава страстта си към модата на сина си. Гюрсел завършва специалност „Дизайн на модни обувки“, а през 1983 г. се присъединява към дизайнерския екип на завода, в който работи майка му.

През 1996 г., воден от вниманието си към детайлите на продукта и амбицията за постигане на възможно най-добър резултат, Гюрсел създава малка фирма за производство на обувки, носеща фамилното име. Голяма част от членовете на семейството се присъединяват към INGILIZ, като всеки поема индивидуална роля в занаята и управлението на бизнеса с една обединяваща сила - чувството за отдаденост към създаването на перфектната обувка. Работейки заедно, те изгубват представа за времето, като дните се превръщат в месеци, а месеците в години, когато работата и семейството са се слели. INGILIZ расте като трето дете на Гюрсел.

Междувременно, неговият първороден син Ремзи, който израства в семеен свят, дефиниран от мода и майсторство, по естествен начин слата част от INGILIZ. Той живее и диша изкуството на правенето на обувки през цялото си детство и след като получава диплома по маркетинг през 2010 г., Ремзи се присъединява към семейната компания с мисията да позиционира марката INGILIZ сред световните лидери в съвременните ръчно изработени луксозни обувки, проектирани и произведени с устойчиви бизнес практики.

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШАТА ВИЗИЯ

ПЪРВИ СТЪПКИ

Началото на нашата семейна история

Фатима започва работа като шивачка в държавната фабрика за обувки, където се присъединява към отдела за лицева кожа на обувки.

НОВО НАЧАЛО

нашата семейна работилница се ражда

Гюрсел основава малка фирма за производство на обувки с фамилното име INGILIZ.

Към бъдещето

Разширяване на семейната работилница

В стремежа си към съвършенство, семейството на INGILIZ взема стратегическо решение - да разшири производството на обувки.

РАЖДАНЕТО НА НАШИЯ БРАНД

INGILIZ (the brand)

INGILIZ (брандът) е създаден с визията да се скъси веригата на дизайн, производство и доставка и да се предостави безкомпромисен луксозен дизайн от семейната фабрика направо до вратата на клиента, без посредник, чрез прозрачен бизнес модел, който се стреми да обедини достъпна цена с ангажимент за опазване на околната среда.

МИСИЯТА ИЗПЪЛНЕНА

INGILIZ контролира всички процеси

Компанията внедрява полузатворен производствен цикъл, за да има максимален контрол върху всеки процес, включен в производството на обувки, тъй като голяма част от суровините и вторичните продукти се произвеждат в самата фабрика.

Част от устойчивата мода

зелена икономика

INGILIZ инвестира в своята енергийна независимост. Компанията се захранва изцяло от източници на зелена енергия.