Кошница

Твоята кошница е празна

НАШАТА ВИЗИЯ

Нашата визия е да предложим луксозни ръчно изработени обувки на всички модерни жени. Ние осигуряваме най-високо ниво на дизайн и изработка и вдъхваме живот на всички творения на INGILIZ чрез собствен производствен процес, задвижван от технологии с нулеви отпадъци.

НАШЕТО МАНИФЕСТО

I. Ние вярваме, че дизайна и производството на луксозни обувки и минимизирането на нашия отпечатък върху околната среда са симбиотични.

II. Изработваме всяка обувка ръчно, съчетавайки 30 години занаятчийско майсторство с напреднали нови технологии.

III. Вътрешното производство и семейните ценности са в основата на нашия бизнес.

IV. Вярваме, че да се изгубиш в детайлите е красивото място, където можеш да се намериш.

V. Нашият дизайн не прави компромис с комфорта, защото светът се движи непрекъснато и ние се движим с него.

VI. Обсебени сме от предоставянето на възможно най-справедливата цена, така че всяка съвременна жена да може да се наслади на нашите творения.

VII. Ние осъзнаваме и се ангажираме с нашата отговорност да вземаме решения с хората и околната среда на преден план.

Нашата цел се простира отвъд изработването на луксозни дизайнерски обувки – ние се стремим да образоваме нашите клиенти за това, което вярваме, че е истински лукс – да вземате информирани решения и да избирате артикули, които отговарят не само на вашия стил, но и на вашите ценности. За нас устойчивостта не е резултат от конкретна инициатива, а резултат от добре управляван бизнес. Ние успяваме да направим нашите луксозни творения достъпни благодарение на почти 100% контрол върху нашата верига за производство и доставки, което води до несравнимо съотношение между качество и цена. Ръчно изработени в нашата семейна фабрика в Пещера, България, обувките INGILIZ са в процес на постоянно усъвършенстване.

НАШИТЕ СИМВОЛИ

Логото на INGILIZ отразява нашия начин на правене на бизнес и това, което ценим най-много. Кръглата форма на логото символизира нашата планета Земя - нашия дом. Абстрактният символ на вечността олицетворява безвремието на творенията на INGILIZ, а обръщането на пясъчния часовник настрани ни напомня, че балансът е много крехък – необходими са действия, за да се възстанови балансът и да се защити нашата любима планета Земя. Първата и последната буква от името ни INGILIZ са в средата на нашето лого, което показва, че всички членове на семейството, от първия до последния, стоят зад нашите ценности.

Розовият цвят на опаковката символизира нежност и красота. Плавните форми отразяват естествената женска форма, която носи и поддържа живота и творческата сила, която тече във всяко творение на INGILIZ.